24 березня представники березанського учнівського самоврядування клубу «Лідер», що працюють в рамках програми «Молодіжний банк ініціатив» БО «Фонду громади Березані», взяли участь в обласному зборі лідерів органів самоврядування дітей та учнівської молоді в м. Біла Церква. Засідання було святковим та щедрим на доброзичливу атмосферу. Адже святкували 10 річницю створення Обласної ради дітей Київщини для розвитку та вдосконалення, координації діяльності учнівського та дитячого самоврядування (ОРДК). ОРДК – це добровільне об’єднання ініціативної учнівської молоді, дітей-лідерів Київської області.

Учасники заходу обмінювались новинками діяльності, досвідом співпраці з різними керівними структурами і громадою. До виступу запросили і представника березанської молоді – Валерію Ніколенко. Валерія ознайомила присутніх із шляхами співпраці органів учнівського самоврядування з БО «Фондом громади Березані» в рамках програми «Молодіжний банк ініціатив». Також молодь мала змогу ознайомитись з новою формою роботи в групах під назвою «Хакатон».

Приємним стало визнання двох соціально-значимих ідей березанців (Кременецька Ю., Андрусевич К.) пріоритетними для розробки проектів та подальшої реалізації.

Всі учасники заходу залишились задоволені та натхненні на подальшу активну діяльність.

57 58 56