Наприкінці березня 2019 року до Фонду звернувся житель м. Березань, Бабич Андрій Віталійович, якого дуже хвилює проблема пересування дітей шкільного віку як пішки, так і на велотранспорті. Йому було запропоновано взяти участь у грантовому конкурсі «Безпечна громада», що проводив БО «Фонд громади Березані». Андрій Віталійович пройшов тренінг з написання грантів і став переможцем! Приємно, що дану ініціативу фінансово підтримав ФОП Кованджи Д.І., надавши 100 наборів катафотів.

Бабич Андрій Віталійович дуже творчо підійшов до реалізації свого грантового проекту. Він має значний досвід у керуванні автомобілем та велотранспортом, являється батьком п’ятьох дітей, тому зміг креативно пояснити правила поводження на дорозі. Ним проведені фахові майстер-класи у пришкільних таборах 4-ох шкіл м. Березань. Під час заходів особливу увагу приділено необхідному оснащенню дітей у вечірній час та велосипедів допоміжними світло-відбивними пристроями. 100 учням, що правильно відповідали на питання вікторини про правила поводження на дорозі, були вручені 100 наборів катафотів.

Особлива подяка Бабичу Андрію Віталійовичу за роботу над відеороликом «Безпечна громада 2019» та його волонтерську працю.