З метою  отримання цінного досвіду від наших словацьких колег 10-11 червня член правління Фонду взяв участь у робочій зустрічі представників Фондів Громад України з представниками Фонду громади «Здорове місто» з міста Банська-Бистриця, який успішно працює вже понад 20 років!

У м. Вінниця представники Словаччини ознайомили з власним успішним досвідом ефективної побудови працюючої структури фонду громади, як включати членів наглядової ради в роботу організації.

Під час спільної дискусії, на якій також були присутні бізнес – партнери Фонду громади «Подільська громада», обговорили роль місцевого бізнесу в житті громади; як фонди громад можуть залучати нових бізнес-партнерів; чому бізнес підтримує соціальні проекти; як уникнути помилок в роботі з бізнесом? Були представлені успішні приклади співпраці Фондів Громад з Бізнесом як у Словаччині так і в Україні.

Волонтерка Корпусу Миру Катеріна Анаду (м.Нью-Йорк, Америка) ознайомила з американським досвідом по роботі з бізнесом та надала цінні поради.

 Представники ФГ «Подільська громада» поділилася своїм досвідом реалізації Стипендіальних програм та співпраці «влада-бізнес-громада» на прикладі проекту «Екологічне місто», як наочний приклад синергії трьох секторів, задля досягнення якісного результату.

А ще було дуже багато спілкування на різні теми, в тому числі і про налагодження комунікативних зав’язків між громадськими об’єднаннями як в Україні так і за кордоном.

Дякуємо Фонду громади «Подільська громада» за чудову організацію зустрічей та цінний практичний досвід, яким ви охоче ділились з колегами та друзями!

Можливість отримати новий досвід організаційної спроможності та життєстійкості організацій, для нашої організації є дуже важливим. Дякуємо за надану можливість підвищити свій професіоналізм програмі «Школа Фондів Громад» що реалізується ІСАР «Єднання», за фінансової підтримки Ч.С. Мотта!