30 24 лютого, перед будинком культури у Березані проходили веселі гуляння та частування, приурочені до свята Масляної – одного з найстаріших свят слов’янських народів.

Березанці мали змогу взяти участь у святковому ярмарку, де можна було придбати різноманітну сувенірну декоративно-ужиткову продукцію та хлібобулочні вироби. Звичайно, найпопулярнішими на святі були млинці. Їх на масляних гуляннях було декілька десятків видів.31

На запрошення міської влади, у святі також взяв участь актив Молодіжного банку ініціатив «New Way», який долучився до проведення загальноміського святкування «Масляної». Під час заходу молодь провела  фандрейзингову акцію з продажу різних смаколиків та 2 флеш – моби в сучасному та народному стилях. Залучено 1170 грн., які покладено на рахунок організації для реалізації Молодіжних ініціатив. Завдячуючи спонсорській підтримці ТОВ «Белла-Трейд» та підприємців міста: Жанни Бреус, Олександра Кохана та родини Грохольських, які надали свої призи, проведено безпрограшну благодійну лотерею, для збору коштів на підтримку української армії. Залучено 1470 грн., які покладено на рахунок організації для потреб української армії.