День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни. Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

1 червня Жіночий клуб «Мальва» БО «Фонду громади Березані» долучився до загальноміського свята та підготував два чудових майстер — класи для маленьких березанців, які уже традиційно збираються у цей день разом у міському парку Слави, щоб взяти участь у прекрасному святі радості та надії.

Тетяна Лавріненко ознайомила діток з цікавим видом мистецтва під назвою канзаші. Рукоділля канзаші на сьогоднішній день дуже популярне в нашій країні. Освоїти техніку створення простих квітів своїми руками змогли всі бажаючі та мали змогу спробувати себе і свої можливості. Головне терпіння і з часом все вийде.

Валентина Ходоренко разом з донькою Дариною Пилипенко здивували малечу нетрадиційним оформленням традиційних листівок власноруч. Діти мали змогу виготовити листівки та подарувати їх своїм батькам.

Маленькі березанці взяли участь ще в багатьох різноманітних активностях, які приготували дорослі.