Завдячуючи фінансовій підтримці програми Активні громадяни Британської ради в Україні, активна молодь Березані має змогу розвиватися та реалізувати себе в постійно діючому молодіжному просторі.

Проект реалізовувався протягом червня-листопада 2017 року, на основі якого звичайнісіньке приміщення стало:

– майданчиком для проведення систематичних фахових тренінгів з громадської активності;

– виставковим центром для робіт творчої молоді;

– місцем обміну досвідом з молодими людьми, в тому числі для міжнародних молодіжних обмінів (в планах організації є співпраця з міжнародними молодіжними організаціями);

– місцем зустрічі з відомими людьми, які змінили та змінюють життя українців.

 Учасники Молодіжного банку ініціатив щотижня збираються в ньому, діляться думками, обговорюють свої ідеї, надають свої пропозиції щодо нових соціально-значимих проектів для втілення їх в життя. Через дискусії та обговорення, розробляють плани роботи щодо подальшого їх втілення.

Приємно, що просліджується тенденція збільшення кількості молодих активних людей, які долучаються до активностей.

ДУЖЕ вдячні Британській раді в Україні, ГС «Молодіжній Національній Раді України», Березанській міській раді та всім партнерам, які допомогли у створенні та реалізації даного проекту.

Дискусійний простір продовжує своє існування, де молодь міста, отримавши позитивний досвід, використає його в майбутньому для розвитку громади та позитивних змін як у місті так і країні вцілому.