50 51У місті Балаклея на Харківщині 23 березня, о 2-45, на окремих площадках бази озброєння сталася пожежа. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій: “Усі вибухи відбуваються на технічній території арсеналу. Але спостерігаються поодинокі випадки розльоту осколків”; “Украерорух” тимчасово закрив небо в радіусі 40 км від місця пожежі, повідомило Міністерство інфраструктури; рух пасажирського транспорту на залізничній станції Балаклія призупинено. Станом на 07:30 було евакуйовано вже близько 20 тисяч осіб: із с. Вербовка евакуйовано 2 700 чоловік в с. Пришиб (відстань 16 км від м. Балаклія); у с. Яковенково – 806 чоловік населення у Волохів Яр (20 км від м. Балаклія); з м. Балаклія евакуйовано понад 16 317 чоловік.

Ті, хто перебуває за 2 кілометри від арсеналу, пишуть: “Все у вогні. Звук б’є по легенях”.52

Влада вже працює над наданням допомоги постраждалим, тривають переговори з міжнародними організаціями, повідомив заступник міністра з питань окупованих територій Георгій Тука.

Враховуючи тяжку ситуацію, в котру потрапили наші співвітчизники, БО “Фонд громади Березані” просить Вас проявити гуманність та перерахувати кошти на цільовий розрахунковий рахунок Березанської міської благодійної організації «Фонд громади міста Березань», які в подальшому надійдуть до Балаклійського району Харківської області.

                                                                                      ЄДРПОУ/ДРФО 38065546,

«ПАТ КБ ПРИВАТБАНК»,

код банку 321842,

р/р 26005053138759

«ПриватБанк».

Призначення платежу: «Безповоротна благодійна допомога  для ліквідації наслідків пожежі у Балаклеї

Вдячні за підтримку та порозуміння.